Kategoriat
HSK

Peli-illat käynnistyvät

HSK aloittaa nuorten lähivalmennuksen ja peli-illat ensi viikolla normaalisti 7.2 alkaen. HSK starts youth trainings and game evenings next week at Lapinlahti. A few changes to the Covid guide below

Ohjeistus nuorten valmennukseen ja peli-iltoihin on:
• Pienemmissäkin flunssan oireissa ei saa tulla peli-iltoihin, nuorten valmennukseen eikä joukkuekilpailuihimme. Vastuu tästä on luonnollisesti meillä kaikilla itsellämme.
• HSK tulee käyttämään kasvomaskia peli-illoissaan sekä joukkuepeleissään (JSM) jollei erikseen näistä muuta poikkeuksellisesti sovita. Vastuu maskin hankkimisesta on pelaajalla itsellään. Peli-illoissamme tulemme myymään omakustannehintaan kasvomaskeja.  
• Kaikkia pelaajia kehotetaan pesemään kätensä ennen pelien aloittamista sekä niiden päätyttyä. Meillä ei ole mahdollista desinfioida peli-illan pelivälineitä, mutta jokainen osallistuja voi halutessaan käsidesillä käsitellä pelivälineet ennen pelien aloittamista.
• Käsidesiä tulemme hankkimaan peli-iltoihimme. Tämä ei kuitenkaan korvaa käsien pesua, vaan on pelkkä lisä tälle (THL)
• Kasvomaskeja edellytetään myös nuorien valmennukseen osallistujilta. Valmentajamme Antti hoitaa pelivälineet omalta puoleltaan samalla tapaa kuin hän tekee kouluryhmien kanssa. Hän siis käyttää omia desinfioituja välineitään. Jos nuori jatkaa peli-illassa, koskee häntä samat säännöt kuin muitakin peli-iltaosallistujia. Kädet opastamme pesemään valmennusta ennen ja jälkeen.
• Kaikkia katsojia mukaan lukien pelaajien vanhemmat peli-illoissamme tai nuorten valmennuksessa velvoitetaan pysymään vähintään 2 metrin päässä pelaajista.
Pyrimme sijoittamaan kaikki riskiryhmiin kuuluvien pelaajien pelilaudat erilleen muista. Käytännössä näille pelilaudoille on tilaa käytäviltä. Samoin pyrimme menettelemään niiden pelaajien suhteen, jotka työssään tai vapaa-aikanaan joutuvat lähikontakteihin riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kanssa. Ilmoitathan tästä peli-iltojemme vetäjille.

Biggest change to instructions is that masks are now compulsory also for youth players and trainings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.