Kategoriat
HSK

Klubin peli-illat

Peli-illat käynnistyvät Lapinlahdella ensi kuussa eli ensimmäinen peli-ilta on torstaina 2.9. Samoin nuorten lähivalmennus alkaa 2.9.

Koronatilanne on heikentynyt viime aikoina. HSK:n hallitus seuraa tilannetta ja tiedottaa mahdollisista muutoksista erikseen.

Peli-iltojen ohjeet

Peli-iltatoiminnassa käytämme seuraavia sääntöjä. Säännöt noudattavat Shakkiliiton (SSL) ohjeita sekä THL:än suosituksia.

  • Pienemmissäkin flunssan oireissa ei saa tulla peli-iltoihin, nuorten valmennukseen eikä joukkuekilpailuihimme. Vastuu tästä on luonnollisesti meillä kaikilla itsellämme.
  • HSK tulee käyttämään kasvomaskia peli-illoissaan sekä joukkuepeleissään (JSM) jollei erikseen näistä muuta poikkeuksellisesti sovita. Vastuu maskin hankkimisesta on pelaajalla itsellään. Peli-illoissamme tulemme myymään omakustannehintaan kasvomaskeja.  
  • Kaikkia pelaajia kehotetaan pesemään kätensä ennen pelien aloittamista sekä niiden päätyttyä. Meillä ei ole mahdollista desinfioida peli-illan pelivälineitä, mutta jokainen osallistuja voi halutessaan käsidesillä käsitellä pelivälineet ennen pelien aloittamista.
  • Suosittelemme käyttämään hanskoja. Koska ymmärtääksemme viruksen torjuntaan hanskojen pitäisi olla kertakäyttöisiä muovisia hanskoja, emme tätä tietenkään voi vaatia. Käytännössä mm. peli-iltojen vetäjän pitää käyttää tietokonetta, joten sujuvuuden takia vetäjämme eivät hanskoja käytä.
  • Käsidesiä tulemme hankkimaan peli-iltoihimme. Tämä ei kuitenkaan korvaa käsien pesua, vaan on pelkkä lisä tälle (THL)
  • Nuorten valmennus on ainoa poikkeus, jossa ei ole kasvomaskeja ei tarvita. Valmentajamme Antti hoitaa pelivälineet omalta puoleltaan samalla tapaa kuin hän tekee kouluryhmien kanssa. Hän siis käyttää omia desinfioituja välineitään. Jos nuori jatkaa peli-illassa, koskee häntä samat säännöt kuin muitakin peli-iltaosallistujia. Kädet opastamme pesemään valmennusta ennen ja jälkeen.
  • Kaikkia katsojia, mukaan lukien pelaajien vanhemmat, peli-illoissamme tai nuorten valmennuksessa velvoitetaan pysymään vähintään 2 metrin päässä pelaajista.

Pyrimme sijoittamaan kaikki riskiryhmiin kuuluvien pelaajien pelilaudat erilleen muista. Käytännössä näille pelilaudoille on tilaa käytäviltä. Samoin pyrimme menettelemään niiden pelaajien suhteen, jotka työssään tai vapaa-aikanaan joutuvat lähikontakteihin riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kanssa. Ilmoitathan tästä peli-iltojemme vetäjille.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.